Monday, August 23, 2010

facebook?account deactivated :)

assalamualaikum dan salam sejahtera...kembali bersiaran..hujung minggu tak berkesempatan nak menulis di blog hua hua hua..
hari ini dah 13 Ramadan..alhamdulillah Allah memberi kekuatan kepada kita semua untuk berpuasa..kepada yang uzur, tidak mengapa..cuba lagi yek..alhamdulillah, saya masih lagi dapat menyediakan bekalan susu untuk insyirah nur..semuanya macam biasa saja..syukur..
ehem..untuk makluman kawan2, saya dah deactivated akaun facebook saya..entahlah, saya rasa saya nak berehat dari berfb ni..insyaallah satu hari nanti jika diizinkan Allah, saya kembali lagi..saya bukan tutup terus..cuma tak aktif saja :)..so kalu ada apa2, jalan2 di blog saya ini. emel pon boleh..call pon boleh jugak hehe usahlah dikekang sangat perhubungan yang ada. zaman dah moden, teknologi dah tinggi :)...
selamat berpuasa..:)

4 comments:

PutRi said...

apasal tetiba deactivated....merajuk ke?? bulan pose ni ko x balik jb bole buka pose sama2...hihihi

.:chEyaNtie:. said...

hahaha..aku merajuk sikit hahahaha takde la saje jek.weh aku balik 7/9..bole buka sama2..ko balik biler/?

Pyka said...

bagus2x..kadang kiter perlu muhasabah diri dlm bulan ramadan ni..

.:chEyaNtie:. said...

hehehe ye la ko pika..ko balik kampung bile?