Thursday, August 26, 2010

diskaun kad /baucer di miki babyland kepala batas..


assalamualaikum kawan2..

minggu lepas masa saya nak melawat sahabat saya akma yang baru bersalin, kami singgah ke miki babyland kepala batas untuk beli hadiah utk anaknya.

masa bayar, pekerjanya tanya, kak nak baucer tak?baucer ape?nanti saya check point akak..rupanya saya telah berbelanja sebanyak RM1600 lebih kurangla di miki babyland sejak hujung tahun lepas..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa giler banyak tuuuuu..

so saya diberi 4 kad diskaun or baucer.ada 3 jenis diskaun..utk pakaian or barang keperluan bayi or alat2 macam car seat ke babycot ke..so saya pilih baucer baju..ikutkan satu kad tu diberi 10%+20%=30%..menarik jugak beli baju raya utk kedua2 anak saya ni heehhe

tq miki..saya adalah antara penyumbang keuntungan anda..patut bagi lebih ni hehehe



1 comment:

♥mamaQASrina♥ said...

saya jugak penyumbang terbesaq kat situ..huwaaaa!! nak kena check kad diskaun gak neh..hihihi