Wednesday, December 26, 2012

tadaaa..pelamin d.i.y cik anis











Tadaaaaaaa..pelamin atau dais yg cy d.i.y untuk cik anis..simple,nice n sweet x?u can do it also..dgn lakaran,mudah nak buat.tak perlu berbunga2 byk sgttry ya!bila dah buat,rasa puas sangat..biarla org kata tak cun tp kita tetap kata cun huhhnuhhahaha ..kreativiti melangkaui imaginasi..
Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments:

wawa syaida said...

salam cheyantie :)
buat sendiri ke ni...pandai design...betol buat sendiri puas hati...plan pun nak buat sendiri jugak ni :)

.:chEyaNtie:. said...

Wassalam wawa..
yek..akak buat sendiri aje ni..beli kain, gantung aje dengan wire..very simple..kalo wawa rajin, mintak abang2 ke adik2 lelaki buatkan pelantar kayu utk jadi pentas, bagi tinggi..cover dengan kain or carpet..akak pakai barang2 yg ada dalam rumah akak aje hehe..

bunga2 tisu tu pon buat sendiri..satu kertas crepe dapat 1 bunga giant tu hehe..kalo susun banyak2 pon cun jugak..

cuba google..banyak contoh2 pelamin diy tau..

kalo nak pinjam kain akak pon bole aje..hehe.itupon kalo kale tu brkenan di hati wawa..roger2 aje la

nun wauro said...

Nice sharing =) Sila kunjungi facebook Nur's Gubahan Kreatif

Aneesa Nuraim said...

salam. puan, saya nk minta izin jadikan sample pelamin puan sbgai reference produk jualan bunga tisu saya..jika boleh, puan emailkan jwpn ke sitinuraim@gmail.com..

terima kasih