Wednesday, May 2, 2012

apartment penginapan or homestay di cameron highlands











sepanjang di Cameron Highlands..(ecececeh macam lama sangat dok sana padahal 1 malam aje haha) CY dan keluarga menginap di Apartment Carnation Park..dekat sungguh dengan pekan Tanah Rata tu..kira ok jugak la..CY dapat tempah last minit..mungkin sbb bukan time cuti so senang la dapat..rm250 satu apartment
CY msg saja dengan Cik Anis - 0195088280..number ni dapat di internet..kemudian bayar deposit  ,bank in rm150 dulu.pagi sebelum bertolak, Cik Anis msg n bagi nombor fon tuan rumah..maghrib tu CY sampai di pekan Tanah Rata, call tuan rumah dan beberapa minit kemudian datanglah pemegang kunci dan pandu arah kami ke apartment tu..bayar duit lebih rm100..

aparment ada 3 bilik, 2 bilik air..setiap bilik ada katil..seperti yg u all tengok la kat atas tu..ada tv, astro, heater mandi, heater masak air, sofa..kira okla kan..takla taraf hotel tu tapi setakat 1 malam tu ok la..pemandangannya hutan hehe

kalian nak ke cameron highland? bole la dok sini..takla sibuk sangat kalao dok pekan brinchang tu..peningla, jem..
untuk tuan rumah, maybe boleh kemaskan sikit rumah ni hehe kalo ada modal bagi cat sikit ok kot..kalau ada iron lagik bagus huhu

2 comments:

Tracey said...

Dtg jalan jalan cni..huhuu last year penah pi Cameron...sejuk giler..mcm malas nak mandi pun ader..huhuu

ketikketok said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.