Saturday, December 6, 2008

kenduri kahwin zuliana ghazali aka mak yong

mak yong wif husben, me n ammar




makanan yang lazat...nyum nyum









assalamualaikum dan salam sejahtera..
hari ini aku telah menghadiri majlis perkahwinan sahabat kita, zuliana ghazali atau lebih glamer ngan panggilan mak yong..
ingat kan aku dah lambat sbb sampai umah dia kol 2..upe2nyer kire macam ok la...sbb selalunyer orang2 utara ni kol 12 tengahari dah berarak dah..
mak yong ayu berbaju kaler pink tua..(btol ke mate aku ni>)hehehhe...lebih kurang la hehehe..aku tak sempat la nak tengok dia posing kat pelamin nan indah tu...waaaa arini lagik lip lap berbanding semalam laaaaa....aduh..nak rasenyer naik for the second time kikikikiki....bole gituh...
aku just tengok dia makan beradab je..amik gambo pon gune fon aje hehhehe..tu je la yg aku sempat snap...si ammar ni pulak menangis time aku bg fon kat cameraman hehehe dia tau mama dia punya fon hehehe..
anyway,....majlis mmg meriah la..tahniah kepada mak yong..semoga kekal hingga ke syurga dihiasi dengan anak-anak yg soleh dan solehah..amin..
rupa bukan ukuran...yg penting hati yg ikhlas..
nampaknyer ramai kawan2 dah berkahwin...tapi ader lagik yg belom lepas ni...yg belom lepas tu...aku doakan semoga dipercepatkan jodohmu..amin...


7 comments:

Qaseh said...

Ko jangan lebih2 plak mak nak naik pelamin 2 x...heheheh...

.:chEyaNtie:. said...

weh sha..teringin nak refresh balik kenangan dulu laaaaaaaaa hehehe absolutely wif the same person ek hehehe

Pyka said...

teringat lak time ko kawin dulu..cam artis erk..ader soal jawab ng dj lak..hehehehh

.:chEyaNtie:. said...

hehehe ala sikit jek tuh

L|felesS OrdiNary said...

a ah la mak..aku yg baru few months ni ha..rasa cam nak neik lagik..tak puas pose boleh? tapi kan masa hari kejadian tu mmg tak sempat nak salam ngan semua org...aisha datang pon aku tak tau..tau2 jek...masa bukak adiah tu ha..yup mak..aku pon cakap benda yg sama kat mak yong...hati yg ikhlas dan mampu menjaga kita dunia dan membimbing kita untuk ke syurga tu yg penting kan...semoga mak yong bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat..amin... :)

rad said...

tahniah lah kat makyong akhirnyer bertemu gak dia ngan jodoh yg sesuai....aku bila lah lg kui..kui..kui...thanks mak sbb tepek gambar makyong...xdpt pi dpt tgk pun jdlah.....

.:chEyaNtie:. said...

hehehe..kadang2 ensem pon tak bertanggungjawab kan..aku harap sgt makyong dapat lupakan yg dulu..(kot2 la dia ader yg dulu2 kan)hehhe dan berbahagia dengan yg sekarang ni..

haaaa tengok...aireen pon sehati sejiwe ngan aku hehehe btol la....rase tak cukup pose kikikikik

insyaallah..ader la jodoh ko tu radiah oi..doa banyak2 k..aku doakan jugak ko n pit cepat datang jodohnyer tu..amin.