Monday, November 17, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

happy bIrthDay tO mE..

HaPPy BIrthdaY to Me..

hAppY bIRthdAY to YAnti...

happY birtHday to me...

la la la la la laaaaaaaaa....



selamat hari lahir yg ke 27..semoga aku bahagia di samping suami dan anak yang terchenta..

bersyukur ke hadrat Ilahi di atas segala kurniaanNya sehingga aku menjadi orang yg berguna di usia 27 tahun...

ya allah..berilah aku petunjuk serta hidayahMu agar aku dapat menjadi hambaMu yang lebih baik lagi berbanding masa-masa yang lalu..


terima kasih kepada suamiku kerana menghadiahkan sebentuk cincin sempena hari lahirku ini..sob sob sob..terharunyer ....tu la, abang bg chance sangat kat mama to choose adiah ape nak bagi..so mama pilih ni la kih kih kih..



arini aku amik cuti,ingatkan abang dapat cuti, last minit bini kawan dia bersalin so kenela keje gak arini..kalo tak ,leh gak la nak g celebrate hehehe..tapi arini mak mentua buat kan laksa..aku pon santap la ape lagiks hehehe...

actually hari lahir ku ni dikongsi bersama kawanku dari singapura, patmah, onizuka dari sarawak dan suhana dari melaka..semoga kalian berbahagia di hari lahirmu..

8 comments:

ShizKassim said...

semoga dipanjangkan umur nyee...

.:chEyaNtie:. said...

tq shiz hehehe...dah 27 kan...dah tua kan?hehe skejap jek dah 27..

bastard united said...

Happy besday babes....may you be blessed with health, wealth and happiness...cheerss

$@m said...

selamat hari lahir..... aku baru 25...

$@m said...

oh.. membe ko tu bkan takleh cari, tapi tak tau duk kat mane.. so aku kene dapatkan nama tempat dia bertugas baru aku ble jejaki dia.. huhu... lawa tak member ko tu?

ha si na said...

hepi besday 2u...........hepi besday 2u.....hepi besday 2u.....moge idup penuh keazaman.....

PUTERI FIRDAUS ASWAD said...

Happy belated besday fren...semOga dipanjangkan umur n happy fOrever...

.:chEyaNtie:. said...

terima kasih semua nyer! ehehehe dah tua ek