Thursday, May 21, 2009

pembawakkan ke?

assalamualaikum dan salam sejahtera.



hai kawan2 yang kurindui...lama dah blog ku ini tak diupdate..entahla..adekah ini disebabkan oleh pembawakkan budak ?hehehhe (tapi dulu pon tak la rajin sangat nak update blog ) kikikikiki.



skarang ni rasa nak ngadap laptop pon macam berat aje..kalo ngadap laptop sbb ammar dah dok tunjuk2 laptop n sebut...ba ba ba..maksudnya dia nak tengok lagu alif ba ta, muslim kid songs kat you tube tu..so bukak la..kalo tak saya yang layan, mak sedara dia, cik su yang layan..



mamanya skarang ni, bile dah siap semayang maghrib, lepak depan tv , tengok berita, baring2 sampai la ngantuk..kol sepuluh naik bilik terus tido..husband kadang2 tak balik keje lagik, saya dah tido dah hehehhe..kalo ammar nak ape2, saya biar jek mak tok or cik su or mak ngah dia yang layan..tapi yang tak best skang ni ammar dah jarang nak nenen..dia asik nak ajak maktok wat susu jek..agaknye susuku dah berkurang, di dah tak puas...kalo tak, time malam just sua nenen jek tapi ada skali tu dia takleh tido, sua nenen tapi dia still meragam gak..last2 mintak tolong husband wat kan susu. haaaaaaaahahaha malam tu la first time abang wat susu selama ammar hidup ni..saya bg instruction jek dan dia buat heheheh mana taknye, slalu main sua nenen jek hehehehe..biler dah minum susu sikit, dia terus lena tido..hua hua hua..

so kawan2..adakah kemalasan ku ini berkait ngan pembawakan?ehheheheh

2 comments:

Nur said...

cheyantie!!!tahniah yer...sesamalaa kita berpantang ekk..akak due raya haji..harus ku pulun rendang awal2 heheheh..nanti kempunan woo..

akak pun sejak ngandung ni asik tertido awal, kul 9 je da zzzzz...s'yg isyak pun kul 3pg..heheheh..

.:chEyaNtie:. said...

kak nur - tQ!!!!
hehhe kikiki..org due akhir bulan 12 kak..so kali ni sempat la nak pulun makan juadah raye yg menggode tu heehhe

time ammar dulu, seksa tgk orang lain makan juadah raye..tensen jek hehehe

agaknye kite dah keletihan sgt time siang tu ek..tu yg jadik tido awal tu