Sunday, July 11, 2010

pumping when travelling


assalamualaikum dan salam sejahtera kawan2..

baru2 ni ada balik jb sekejap by bus without my little prince n princess n also my buah hati tu..penang cuti sehari so utk menyelesaikan sedikit kehendak keluarga,saya pulang sekejap. bas lambat sampai..sedikit mengecewakan hehe

jam 7, tanda2 susu sudah penuh dapat dirasakan..memandangkan semua orang sedang tido di dalam bas tersebut dan saya fikir dalam 1 jam akan sampai, saya buat keputusan untuk pam..


alhamdulillah..hasilnya begini..






dan telah kusimpan di cooler bag momlittles one yg kubeli dulu..oh ya, susu ini kusimpan tanpa ice pack memandangkan icepack tak sempat disejukkan sbb baru pulang dari kerja,malam tu terus balik.lagi satu jam nak sampai rumah, aku yakin masih ok :)..



sampai di rumah,cepat2 disejukkan di bahagian sejuk biasa sbb malam tu nak balik penang dah, tak perlu dibekukan :)..kesemuanya 6 botol dapat kuselamatkan dalam cooler back yg icepack telah dibekukan :) alhamdulillah,sebagai bekalan insyirah nur hari berikutnya..tribute to my pump..i lap u..weeeeeeeeeeeeeeeeeeee




3 comments:

PutRi said...

Owhhhh...balik jb senyap2 ehh!!!

.:chEyaNtie:. said...

beb aku balik ari selasa malam,rabu sampai.malam tu dah balik beb..penang cuti sehari so aku amik kesempatan balik jap.nak setel hal family sikit hehe

Pyka said...

heheh..yg komen awal tu pun..skrg lik jb senyap2 jer..lgsg takder calling2 pun..huhuu
gud job la mak..byk tul susu ko dpt pump yer..:)